top of page

Kynd mynded

In de salon werk ik met de duurzame producten van Kynd mynded ,deze wattenschijfjes van bamboe zijn heerlijk zacht voor je huid en na gebruik gaan ze zo in het waszakje,  de wasmachine in!

 

⁣Wil je ook graag je wegwerpproducten vervangen voor de duurzame producten van kynd mynded? 

Er is ondertussen al een heel assortiment aan duurzame producten en deze zijn allemaal in de salon verkrijgbaar en ook heel leuk om cadeau te geven.

 

Al deze producten zijn met liefde ontwikkeld voor een zero waste lifestyle. Elke kleine stap helpt en zo zorgen we samen voor een mooiere wereld

image0.jpeg

ALUMINIUM-VRIJE DEO

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

De deodorant is bij ons in de salon verkrijgbaar

image3.jpeg

Shampoo Bars

Shampoo Bars zijn milieuvriendelijke shampoo’s in zeepvorm zonder plastic flessen en verpakkingen .

Shampoo Bars zijn niet alleen goed voor je haar maar ook beter voor het milieu, 1 Shampoo Bar staat gelijk aan ongeveer 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee en bevat geen water. 

Deze producten zijn geen trend maar de toekomst!

 

Naast de  Shampoo Bars zijn er ook  conditioners, haarmaskers  en bodybars en bieden wij een ruim assortiment van accessoires aan.

 

Deze producten zijn in de salon verkrijgbaar.

image2.jpeg
bottom of page