top of page

Ingrediënten Ayumi Naturals
 

Ayumi Naturals’s cosmetische producten zijn zeer voedzaam, ze zijn gemaakt met wilde of biologisch geteelde planten, bloemen en vruchten.

Onze ingrediënten zijn biologisch, ECO-vriendelijk en zijn bekroond met de ICEA en Vegan OK certificeringen!

ICEA (dit is een milieu- en ethisch certificatie instituut) is een consortium dat bedrijven certificeert indien zij hun activiteiten uitvoeren met voldoende respect voor mens en natuur. Ook houden bedrijven die door ICEA gecertificeerd zijn voldoende rekening met de belangen van hun werknemers en van hun consumenten.
Deze ICEA certificering is geaccrediteerd op internationaal niveau.

Dankzij strikte dermatologische testen worden alleen pure en dermo-compatibele ingrediënten gebruikt, die geschikt zijn voor alle huidtypes (dus ook voor gevoelige, intolerante en allergische huidtypes). Alle Ayumi Naturals producten bevatten natuurlijke, milieuvriendelijke en biologisch actieve stoffen. Daarnaast bevatten ze 100% pure essentiële oliën.
 

Onze producten zijn vrij van potentieel schadelijke stoffen en de biologische productiemethode houdt rekening met het gehele agrarische eco-systeem. Wij houden in het bijzonder rekening met de belangen van alle mensen en dieren die bij het product betrokken zijn.

Ayumi Naturals producten respecteren de huid en het milieu; ze zijn vrij van:
 

  • Parabenen

  • Paraffine

  • Minerale oliën

  • GGO

  • SLS en SLES

  • DEA
     

Ayumi Naturals producten zijn 100% in Italië gemaakt, zijn niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

Wat maakt is het verschil met andere natuurlijke producten? Onze plantaardige oliën zijn koud geperst.

Onze natuur biedt alle stoffen die essentieel zijn voor een gezond lichaam: “essentiële vetzuren”. Onze Celmembranen bestaan voornamelijk uit “essentiële vetzuren” die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Ze kunnen worden gevonden in koudgeperste plantaardige oliën en spelen een essentiële rol bij celregeneratie.

Dit is één van de geheimen achter de buitengewone effectiviteit van onze producten.

Bekijk hieronder onze verschillende lijnen:TUMERIC & BERGAMOT PRODUCTENLIJN: VOOR DE ONRUSTIGE EN GECOMBINEERDE HUID
Staat voor vuur, intens, heet, scherp. Deze kwaliteiten vind je terug in de pitta huid:
Vuur geeft de huid gloed, glans. Pitta mensen blozen makkelijk, hebben rossige wangen, veel sproeten. Een stijging van pitta (vuur) in het lichaam leidt tot de volgende huid problemen: Kenmerkende lichamelijke problemen zijn gevoelige huid, gevoelig voor ontstekingen van de huid, acne, steenpuisten, eczeem, huidkanker, maagzweren, zure maag, brandende ogen. Gevoelig voor irritatie van de huid, zoals huiduitslag, jeuk. De huid is gevoelig voor blootstelling aan de zon. Verrijkt met bioactief kurkuma-extract om de teint te verbeteren, en opwekkende etherische oliën om de huid op te frissen. Onze collectie kruidenformuleringen reinigt, balanceert en hydrateert, omdat ons vitamine- en antioxidantencomplex helpt de huid stralend, gezond en nieuw leven in te blazen. Gebruik regelmatig voor een heldere, stralende huid. meer en luxueuze huidverzorgingsproducten herstellen de natuurlijke balans van de huid en houden optimaal vocht vast.

NEEM & TEATREE PRODCUTENLIJN: VOOR DE VETTE HUID MET NEIGING TOT ACNE
De huid is zacht, glanzend en vettig. Als je een kapha huid hebt, zal je niet snel rimpels krijgen. Als de kapha dosha toeneemt, zal vet zich overmatig uitscheiden. Het kan leiden tot verstopping van de poriën. De kapha huid heeft de neiging om gifstoffen te accumuleren. Dit maakt de huid vatbaar voor grote poriën en huiduitslag, zoals zwarte mee eters en acne. Huidverzorgingsproducten om de teint en zintuigen te revitaliseren met een zilte, decongestante aromatische en etherische oliemengeling, inclusief theeboom , Pepermunt en eucalyptus. Zeer zacht en sensueel met een verzachtende en voedende werking om dagelijkse uitputting van de huid te bestrijden. Diep vochtinbrengende botanische oliën herstellen, regenereren en beschermen.

 


SANDELWOOD & YLANG YLANG PRODUCTENLIJN: VOOR DE DROGE EN GEVOELIGE HUID
Alle disbalanzen met met droogte als kenmerk zijn te wijten aan een toename van de vata dosha in je lichaam. Omdat de vata huid (droge huid) het minste vocht vast houdt, droogt het sneller uit en veroudert deze sneller. Onze rijke, schuimende reinigingsmiddelen en luxe huidverzorgingsproducten herstellen de natuurlijke balans van de huid en houden optimaal vocht vast.

Logolarge.jpg
94560200_3742523175790055_56628305334244
94619295_3742523205790052_37653359293345
94945938_3742523199123386_12881010346982
bottom of page