top of page

Wat is een oorkaars behandeling nou eigenlijk?
 

Oorkaarsen therapie is een alternatieve geneeswijze waarbij een speciale kaars in het oor geplaatst wordt met als doel het oor te reinigen, het werken met de brandende oorkaarsen is vanzelfsprekend een veilige therapie.

De brandende kaars zorgt er als het ware voor dat alle onreinheden naar boven gezogen worden. De warmte en kruiden stimuleren de lymfestroom en het immuunsysteem in de oren, keel, neus- en bijholten.

 

Er ontstaat een lichte zuigwerking in het oor en de beweging van de vlam geeft een massage-achtig effect op het trommelvlies. Tijdens de behandeling ontstaat een opwaartse kracht die helpt bij blokkades als gevolg van bijvoorbeeld: zwemmen, vliegreizen, sinusproblemen, hoofdpijn, migraine, keelontsteking en verkoudheid. 

Oorkaarsen therapie helpt ook bij druk in het oor, oorsuizingen, slapeloosheid en misselijkheid als gevolgd van onbalans. Kort samengevat: een super behandeling!

Prijs
De oorkaars behandeling is los te boeken voor €27,50-.
De oorkaarsbehandeling duurt ongeveer 40 minuten.

U kunt de ookaars behandeling ook boeken in combinatie met een gezicht, hals, decolleté  en hoofdhuid massage voor €44,50,-

Wilt u de oorkaarsen combineren met een gezichtsbehandeling dat kan, dan betaald u slechts €22,50,- ipv €27,50- voor de oorkaars behandeling.

94656092_3742508625791510_77035148030876
bottom of page